מתאריך 2024-04-10 15:18:12
בימינו העולם מתחלק לשני סוגים של אנשים: כאלו שלא סובלים כנפיים וכאלו שכנפיים הם אחד הבשרים האהובים עליהם ביותר.
במאמר הבא נעבור על הטיפים והסודות שלא הכרתם במטבח שיהפכו את הכנפיים שלכם לטעימות ועסיסיות במיוחד.
תתפלאו, אך הצלחת המתכון מתחילה כבר משלב הקנייה.
כאשר אתם הולכים לרכוש כנפיים, בקשו מהקצב כנפיים קטנות מכיוון שכנפיים קטנות מסמלות על כך שהעוף צעיר יותר וכך הכנפיים יהיו רכות יותר.
בנוסף, אנחנו ממליצים לכם לבקש מהקצב לשרוף את הנוצות והפלומות שנשארו בעזרת מבער.
אם כבר קניתם את הכנפיים ויש עליהם נוצות, השרו את הכנפיים במים רותחים במשך 30-60 שניות וסננו אותם היטב להסרת הלכלוכים.
חשוב לשים לב: לכנפיים יש תוקף קצר ולכן ההמלצה שלנו היא להכין את הכנפיים עוד ביום הקנייה.
במידה ואתם לא רוצים להכין את הכנפיים באותו היום הקפיאו את הכנפיים והפשירו אותם ביום ההכנה.
ניתן להכין כנפיים בכל אחת משלושת השיטות הבאות. לכל שיטה יש את היתרונות ואת החסרונות שלה וההמלצה שלנו היא לגוון וכל פעם להכין את הכנפיים בצורה שונה.
בישול: בישול הכנפיים אמור להיות קצר כדי שהכנפיים יישארו עסיסיות ופריכות. במידה ואתם רוצים להוסיף רוטב יש להוסיפו לקראת סוף הבישול "ולהשקות" את הכנפיים כדי שיוכלו לספוג את הרוטב מכל הצדדים.
צלייה: צלייה או "על האש" היא הדרך הנפוצה ביותר להגשת כנפיים. ניתן להוסיף לכנפיים תיבול מיוחד או לתבל אותם במלח ופלפל בלבד ולצלות משני הצדדים עד להשחמה.
טיגון: טיגון היא ככל הנראה הדרך המושחתת והטעימה ביותר לאכול כנפיים. את הכנפיים מטגנים בשמן עמוק למשך מספר דקות ומצננים על גבי נייר סופג. מומלץ להגיש כנפיים מטוגנות לצד קטשופ, מיונז או רוטב צ`ילי מתוק.
השרייה: קיימים מתכונים הדורשים השרייה של הכנפיים, המטרה בהשרייה היא להוסיף לכנפיים טעמים שונים כמו למשל השרייה במרינדה. שימו לב כי השריית הכנפיים נעשית בדרך כלל ללא החלק של העור.
עכשיו כשאתם מכירים את כל הטיפים לכנפיים מנצחות, הגיע הזמן להכין מתכון טעים לכם ולבני משפחתכם.
כנפיים בתנור הוא מתכון מעולה שתמיד יוצא טעים. חשוב להשתמש בסילאן טבעי 100% לקבלת טעם מתקתק וטעים.
מצרכים:
הוראות הכנה:
קבלו מתכון מעולה לכנפיים על האש בתיבול מנצח שגורם לכל מי שטועם להתמכר.
מצרכים:
הוראות הכנה:
אוהבים כנפיים מטוגנות? המתכון הזה הוא בול בשבילכם! כנפיים מטוגנות מושחתות ברוטב צ`ילי מתקתק.
מצרכים:
הוראות הכנה:
המאמר נכתב על ידי עמרי ומאי, מתכונית.
חזור למאמרים
מה עדיף פרסום מאמרים באתר מאמרים צעיר ודינמי או פרסום מאמרים באינטרנט באתרי מאמרים גדולים וותיקים?
הכנפיים הן בין החלקים הטעימים והמושחתים ביותר הקיימים בעוף.
כאשר אנו בוחנים מוצרים שונים בבית, ניתן לראות כאלה שהם חשובים יותר וכאלה שהם חשובים פחות. כל אחד מאי...