בתחילת המאה ה-21, עם גידול מגמת המעבר משימוש במשטחי השיש למשטחי גרניט פורצלן קבוצה של חוקרים איטלקיים הצליחה לפתח משטח שמאחד את כל היישומים הטכניים שמחפים על המגרעות של משטחי השיש הטבעיים, ומאפשרים עבודה נוחה ובטוחה יותר במטבח. המשטחים מעוצבים בסגנון פורץ דרך חדשני ואומנותי, המשלב טבע קלאסי עם המטבח המודרני. המבנה המולקולרי של הגרניט פורצלן של למינם מקנה למשטחי העבודה המיוצרים עמידות בפני שינויי טמפרטורה קיצוניים, זעזועים, אי ספיגה של חומרים ואנטי בקטריאליות המבודדת את המשטחים ומאפשרת להם לשמור על המראה הייחודי לאורך זמן.